2018 – 2019 Akademik Yılı

Yayınlanma Tarihi: 17-02-2021

Değerli Öğrencilerimiz

İtirazlar sonucu oluşan Yabancı Dil Sınav sonuçları aşağıdaki linklerde açıklanmıştır. Sonuçlar şeffaflık ilkesi gereği her bir beceriden alınan puanları ve yüzdeleri gösterir şekilde duyurulmuştur.

Kontrolünüzü ve okumanızı kolaylaştırmak için bazı sütunlar renklendirilmiştir. Buna göre:

• Mavi sütün ilk aşama alınan puanın %40’ını
  • Sarı sütun ikinci aşama alınan toplam puanın %60’ını
  • Yeşil sütun ise toplam puanınızı (birinci aşama + ikinci aşama), yani notunuzu gösterecek şekilde düzenlenmiştir.
  • Notların harf karşılığı ile ilgili tabloya listenin en altında yer verilmiştir.

Lütfen dikkat! Açıklanan not sizin yabancı dil sınav sonucunuzdur. Sınav sonucunuzun %50’si ve kümülatif not ortalamanızın %50’si toplanarak Erasmus+ puanınız oluşturulacak ve yerleştirmeler oluşan bu Erasmus+ puanınız doğrultusunda yapılacaktır. Erasmus+ öğrenim hareketliliği yerleştirme sonuçları 30 Nisan 2018, Pazartesi günü duyurulacaktır.

Yabancı Dil Sınav Sonucu İtiraz Dilekçesi (10.04.2018 tarihine kadar Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne teslim edilmelidir.)

Yerleştirme Sonuçları öğrenim hareketliliği için 30.04.2018 tarihinde, staj hareketliliği için 07.05.2018 tarihinde yayınlanacaktır.

Yabancı Dil 1. Aşama sınavında başarılı olan öğrenciler 31 Mart ve 1 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacak olan 2. Aşama sınavlarına girmeye hak kazanmışlardır. Bu öğrencilerin 29 Mart Perşembe gününden itibaren Yabancı Diller Yüksekokulu’nun web sayfasındaki duyurular bölümünden TC kimlik numarası ile giriş yaparak giriş belgelerini almalar gerekmektedir. Giriş belgesi almak için Yabancı Diller Yüksekokulu’na gitmeye gerek yoktur.

Yabancı Dil Sınav Duyurusu

Yabancı dil sınavlarına girecek olan öğrenciler, 19 Mart 2018 Pazartesi gününden itibaren Yabancı Diller Yüksekokulu’nun web sitesi Genel Duyurular bölümünden TC Kimlik No’su ile giriş yaparak sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.

Giriş belgesi olmayan öğrenciler sınavlara alınmayacaktır.

Yabancı Dil Sınav Tarihleri;   24 Mart 2018 (1. Aşama)
31 Mart -1 Nisan 2018 (2. Aşama)