2017-2018 AKADEMİK YILI FARABİ DUYURULARI

Yayınlanma Tarihi: 02-03-2021

2017-2018 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI

“GİDEN ÖĞRENCİ” EĞİTİM TOPLANTISI

Dokuz Eylül Üniversitesi’nden diğer Yükseköğretim Kurumlarına gitmeye hak kazanan öğrenciler için Farabi Eğitim Toplantısı düzenlenecektir.

Toplantı Gündemi:

*Farabi kapsamında hak ve yükümlülükler

*Öğrenim protokolü ve diğer belgelerin hazırlanışı

*Farabi Değişim Programının süreçleri konusunda ayrıntılı bilgiler verilecektir.

Toplantıya katılım zorunlu olup imza alınacaktır.

Toplantı Tarihi: 04 Mayıs 2017 Perşembe

Saat: 10:00/11:00

Yer: Rektörlük DESEM Mavi Salon

2017-2018 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİTMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!
ani-bounceFarabi Değişim Programı kapsamında 2017-2018 Akademik yılı Güz/ Güz-Bahar dönemi Dokuz Eylül Üniversitesi’ne yapılan başvuruların değerlendirme sonuçları açıklanmıştır.
ani-bounceDokuz Eylül Üniversitesi’nde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin Farabi Değişim Programı kapsamındaki işlemleri kayıtlı oldukları üniversitelerin Farabi Kurum Koordinatörlükleri tarafından yürütülecektir. Dokuz Eylül Üniversitesi’ne kabul edilen öğrenciler lütfen kendi Farabi Koordinatörlüğünüzle iletişime geçiniz.
ani-bounceFarabi Değişim Programı Kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi’ne kabul edilen öğrencilerin üniversiteleri aracılığıyla Öğrenim Protokollerini koordinatörlüğümüze göndermeleri için son tarih 5 Haziran 2017‘dir.
ani-bounceKabul edilen öğrencilerin herhangi bir sebepten dolayı feragat etmek istemesi halinde en geç 10 Mayıs 2017 tarihine kadar Dokuz Eylül Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü’ne bilgi vermesi ve feragat dilekçelerini farabi@deu.edu.tr adresimize mail atamalarını; ayrıca kendi Farabi Kurum Koordinatörlüklerine feragat dilekçesini teslim etmeleri önemle rica olunur.
ani-bounce 2017-2018 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Gelen Öğrenci  Başvuru Sonuçları için Tıklayınız!