DEÜ YDY Erasmus Yabancı Dil Sınavı Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 03-06-2021

ERASMUS+ YABANCI DİL SINAVI (12 HAZİRAN 2021)

ÖĞRENCİ DUYURUSU

Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı, onlineDEU üzerinden 12 Haziran 2021 (Cumartesi) tarihinde çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır. Test formatında uygulanacak olan sınav, dilbilgisi, sözcük bilgisi ve okuduğunu anlama becerilerini ölçme amaçlı 50 sorudan (çoktan seçmeli) oluşmaktadır. Sınav süresi 100 dakikadır. Örnek soru türleri hakkında bilgi sahibi olmak için deu ydy websitemize aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Öğrenciler, onlineDEU üzerinde kayıtlanacakları derslerde sınava katılacaklardır. Öğrenciler onlineDEUya ogrencinumarasi@ogr.deu.edu.tr mail adresleri ile giriş yapacaktır. Öğrencilerin, öğrenci numaralı kullanıcı adlarının aktif olduğundan emin olmaları gerekmektedir.

Öğrencilere sınava giriş belgesi verilmeyecektir. Sınav yönergesi ile ilgili detaylı bilgi 7-11 Haziran 2021’de DEÜ YDY/ Duyurular sayfasında ilan edilecektir. Duyuruları takip etmek, sınav için gerekli teknik düzenlemeleri yapmak ve verilen gün ve saatlerde sınavlara girmek siz öğrencilerimizin sorumluluğundadır.

Tüm adaylara başarılar dileriz.