ZORUNLU PCR TESTI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Yayınlanma Tarihi: 15-03-2021

Ulusal Ajans tarafından yayınlanan bilgilendirme doğrultusunda, öğrencilerimizin yurtdışındaki Erasmus (öğrenim/staj) faaliyetleri ile bağlantılı olarak yaptırdıkları zorunlu PCR testleri, aşağıdaki şartlar doğrultusunda Üniversitemiz tarafından karşılanacaktır. Zorunlu PCR testine yönelik ödemesinin, Erasmus hibe ödemesine ek olarak yapılabilmesi için gerekli belgelerin Erasmus faaliyeti dönüşünde öğrencilerimiz tarafından Koordinatörlüğümüze ibraz edilmesi gerekmektedir.

1. PCR testlerinin zorunlu olduğu (belge, e-mail yazışması) ve ilgili masraflar (PCR testine ilişkin ödeme/ler) öğrenci tarafından belgelendirilmelidir.
2. Gönderen veya ev sahibi ülkede, ya da her ikisinde de zorunlu olarak PCR testi istendiği takdirde; her iki test masrafı da belgelenmek şartıyla karşılanabilir.

Başarı dileklerimizle.