Erasmus + Öğrenim&Staj Hareketliliği kapsamında yurt dışına gitmeye hak kazanan öğrencilerimizin gidiş tarihlerinden en az 10 gün öncesinde randevu alarak hibe sözleşmelerini imzalamak üzere ofisimize gelmeleri gerekmektedir.

Yayınlanma Tarihi: 04-01-2021

Sevgili Öğrencilerimiz,

Erasmus + Öğrenim&Staj Hareketliliği kapsamında yurt dışına gitmeye hak kazanan öğrencilerimizin gidiş tarihlerinden en az 10 gün öncesinde randevu alarak hibe sözleşmelerini imzalamak üzere ofisimize gelmeleri gerekmektedir. Örneğin, 2 gün sonra gidiyorum gibi nedenlerle gidiş tarihinden çok kısa bir süre önce randevu alarak işlem yapmak isteyen öğrencilerimiz randevu programımızda sıkıntı yaşatmakta ve zamanında randevu alan diğer öğrencilerimizi zor durumda bırakmaktadır. Ayrıca eksik evrak çıkması durumunda gidiş tarihini ertelemek zorunda kalmaktadırlar. Bu nedenle 02.09.2014 tarihinden itibaren bu tür talepler göz önüne alınmayacak ve  randevu verilmeyecektir. Mevcut durumda randevular mümkün olan en yakın tarihe verilmektedir.

Randevu talebi ile ilgili konudaki sorumluluk öğrencilere aittir.