TÜRKİYE ULUSAL AJANSI İLE TÜRK HAVA YOLLARI ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ HAKKINDA DUYURU

Yayınlanma Tarihi: 23-12-2022

Türkiye Ulusal Ajansı ile Türk Hava Yolları arasında işbirliği protokolü imzalanmıştır. Bu sayede, Erasmus+ faaliyetleri kapsamındaki seyahatlerini THY ile gerçekleştirecek yararlanıcıların %15 indirim ve toplam 40kg bagaj hakkı edinmesi söz konusu olacaktır. 2022 yılında Erasmus başvurularını gerçekleştirip; anlaşmalı bir üniversiteye yerleştirilmiş durumda olan Öğrenim Hareketliliği öğrencilerimiz ile stajlarını davet mektubu edinmiş oldukları kurum/şirketlerde gerçekleştirecek Staj Hareketliliği öğrencilerimizin “Bireysel Yararlanıcı” olarak, Türkiye Ulusal Ajansı duyurusunda belirtilen işlemleri gerçekleştirebilmeleri için, online başvuru sisteminde (erasmusbasvuru.ua.gov.tr) gerekli bilgi kayıtları Koordinatörlüğümüzce gerçekleştirilmiştir.

Ayrıntılı bilgi ve kılavuzları içeren Türkiye Ulusal Ajansı duyurusunu incelemek üzere aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://ua.gov.tr/haberler/turkiye-ulusal-ajansi-ile-turk-hava-yollari-arasinda-imzalanan-isbirligi-protokolune-iliskin-duyuru-1/