Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği Başvuruları 2019-2020

Yayınlanma Tarihi: 18-02-2021

Değerli Dokuz Eylül Üniversitesi Mensupları,

Erasmus+ kapsamında 2019-2020 akademik yılında Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği çerçevesinde; Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize tahsis edilen hibe miktarı belli olmuştur.

Eğitim Alma Hareketliliğinden, Üniversitemizde görev yapan tüm idari personel ve Erasmus programı ile ilgili idari görevi bulunan araştırma görevlileri faydalanabilir. Erasmus programı ile ilgili idari görevi bulunmayan araştırma görevlileri değişimden faydalanamazlar.

2019-2020 akademik yılında hareketlilikte bulunmak isteyen personelimizin, ekteki “Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Formu” ile birimlerine başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvuru formları, birimler tarafından Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’ne iletilecektir.

Detaylı bilgi ekte sunulmaktadır.

Ek – 1 : Eğitim Alma ilan
Ek – 2 : Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Formu

Başvuru için lütfen biriminiz ile irtibata geçiniz.