DEÜ Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’ne Ziyaret Talebi Süreci

Dokuz Eylül Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüzü ziyaret taleplerinize yönelik süreç, Üniversitemizin uluslararası akademik ilişkiler alanındaki faaliyetlerinin düzenlenmesine ve etkin yönetilmesine olanak tanıyan resmi bir yapılandırmadır. Bu süreç, Üniversitemizin küresel bağlantılarını güçlendirme ve uluslararası iş birliklerini artırma amacını taşır. Ziyaret talep formunun doldurularak gerekli bilgilerin sağlanması, etkin bir planlama yapılması için gereklidir. Bu süreç, ziyaretlerin amacına uygun ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak için tasarlanmıştır.

Dokuz Eylül Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüz ile görüşme talepleriniz için aşağıdaki formu dikkatlice doldurmanızı rica ederiz.

DEU Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ile Toplantı Talep Formu

Formu doldurduktan sonra resmi kurum e-posta adresinizden international@deu.edu.tr adresimize gönderiniz.

Ziyaretinize yönelik tüm masrafların tarafınıza ait olduğunu ve görüşme taleplerinizin birimimize yönelik olup ilgili ziyaretin Üniversite üst yönetimimiz ile görüşmeyi kapsamadığını hatırlatır, bu konudaki anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ortak hedeflerimize ulaşmak için yapacağımız iş birliklerini sabırsızlıkla bekliyoruz.