ERASMUS+ DUYURULARI

DEÜ ERASMUS ONLINE BAŞVURU SİSTEMİNE ERİŞİM İÇİN REHBER

2020/2021 Akademik Yılı ERASMUS+ Programı Öğrenci Seçim Kriterleri

2020/2021 AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ İÇİN BAŞVURU TAKVİMİ

Erasmus Dönem Uzatma İsteği Dilekçesi

Not: 25 Nisan 2019 tarihinde hibesiz olarak yerleşen öğrencilerimizin listesi yayınlanacaktır. 26 Nisan 2019 Cuma günü saat 12:00 – 15:00 arasında İşletme Fakültesi Konferans Salonunda tüm yerleşen öğrencilerimiz için (hibeli ve hibesiz) oryantasyon toplantısı düzenlenecektir. Gidecek olan bütün öğrencilerimizin katılımı zorunludur.

Yerleştirilen öğrenciler, Ulusal Ajans tarafında Üniversitemize tahsis edilen hibe miktarı kesinleşinceye ve karşı kurum tarafından nominasyonları kabul edilinceye kadar aday statüsündedir.

Feragat dilekçesi için son teslim tarihi 4 Ekim 2019 saat 17:00’dir.

İtiraz dilekçelerine verilen yanıtlar, mail adreslerine gönderilecektir.

Yabancı Dil Sınav sonuçlarına itiraz için  27 Mart  2019 Çarşamba günü saat 17:00’e kadar dilekçe ile Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne başvurulmalıdır.

2019-2020 Akademik yılı Erasmus+ Öğrenim ve Staj hareketliliği başvurularının değerlendirilmesi sonucu oluşan liste internet sitemizde ilan edilmiştir. Listede 16 – 17 Mart 2019 tarihlerinde yapılacak olan Yabancı dil sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin, 11 Mart Pazartesi gününden itibaren Yabancı Diller Yüksekokulu’nun internet sitesindeki genel duyurular bölümünden TC kimlik numarası ile giriş yaparak giriş belgelerini almaları gerekmektedir.

Giriş belgesi olmayan öğrenciler sınavlara alınmayacaktır.

Öğrencilerimizin dikkatine !

Öğrenci e-posta adresinizi http://mailogr.deu.edu.tr/ üzerinden alabilirsiniz.

Bu e-posta adresi ile Eduroam, Debis, E-Posta  hizmetlerimizi kullanabilir ve duyurularımızdan haberdar olabilirsiniz.